Dit vinden mannen en vrouwen aantrekkelijk

Wees een risiconemer want vrouwen voelen zich meer aangetrokken tot mannen die risico’s nemen in het leven, of het nu voor werk is (misschien een eigen bedrijf starten?), of voor vrije tijd (iemand die op een hoogte van 3.000 meter uit een vliegtuig springt). Dus als je geen mensen uit brandende huizen haalt voor de kost, moet je misschien een sport of hobby starten die je aangeboren mannelijke en onverschrokken instincten laten zien.

Een goed uiterlijk

Een goed uiterlijk kan een factor zijn, maar ze zijn niet zo belangrijk als je misschien denkt. Vrouwen gaan doorgaans voor goed uitziende mannen voor affaires, niet voor langdurige relaties. 

Gevoel voor humor

Gevoel voor humor is belangrijk voor vrouwen. Mannen schijnen hierdoor intelligenter te lijken echter voor langdurige relaties geven vrouwen de voorkeur aan mannen die vriendelijk zijn en goede daden verrichten. 

Golddigger

Meestal kiezen vrouwen voor mannen die poseren voor dure auto’s of appartementen, in plaats van de gewone man kiezen ze voor mannen die er rijk uitzien. Ook kiezen vrouwen voor oudere mannen omdat die meer financiële middelen hebben en voor een zorgeloos leventje kunnen zorgen.

Baard of snor

Gezichtshaar is aantrekkingskracht of afstotend middel, dat kenmerk is gebaseerd op persoonlijk voorkeur. Doe wat je wilt met je gezicht, je trekt de juiste partner aan. Het ‘hard to get spelen’ is een effectieve tactiek. Als mannen niet beschikbaar zijn, kunnen vrouwen ze misschien wel meer willen dan de man zelf.

Wees een goede vriend voor zijn maatjes 

Lig dan in de smaak bij zijn vrienden. Een goede vriend zijn is voor hem een groot deel aardig zijn, maar voor vrouwen dat ze dat erg aantrekkelijk vinden. 

Doe een beetje onhandig 

Er is niets waardoor je je ongemakkelijker voelt dan een eerste date. Gebruik dat dan zeker in je voordeel. Een beetje onhandigheid maakt je geliefd bij een vrouw. Het is een manier om te laten zien dat je je tot haar aangetrokken voelt, wat altijd vleiend is. 

Rol je mouwen op tot boven je onderarmen 

Dit is waarschijnlijk niet zo’n groot geheim voor de dames, maar onderarmen zijn de onbezonnen helden van het mannelijk lichaam. 

Koken 

De dagen van het thuisleven in anno 1970 zijn allang voorbij. Mannen en vrouwen brengen tegenwoordig bijna evenveel tijd in de keuken door. Het lijkt er echter op dat vrouwen nog steeds opgewonden raken als ze hun man bij het fornuis zien. Vrouwen raken meer opgewonden als ze naar mannen in de keuken kijken dan naar het kijken naar stereotiep werk zoals houthakken.

Mannen in uniform

Vrouwen vinden mannen in uniform knapper zeker als ze dan goede daden hadden verricht. En nog meer indien die goede daden dan ook nog beloond werden met een medaille.

Tenslotte

Mannen met honden doen het beter bij dames. Buiten dat vinden mannen over de hele wereld vrouwen aantrekkelijker als ze rood dragen. Praat met een slaperige stem want vrouwen en mannen met diepere stemmen zijn meer aantrekkelijk. Doe dan ook voordeel met deze tips.