Wat zijn de leukste dates?

Daten is leuk, maar kan ook spannend zijn. Wil jij graag op een leuke date, dan kan het handig zijn om dit te plannen. Denk aan het voorbereiden van je date, waar gaan jullie heen, wat gaan jullie doen, wat trek je aan en ga zo maar door.

Door je goed voor te bereiden op de date, heb je alle tijd om van de voorpret te genieten in plaats van je bezighouden met stress over je outfit of wat jullie nu eigenlijk kunnen gaan doen.

Leuke dates zijn voor iedereen natuurlijk anders. Iedereen vindt andere dingen leuk en misschien weet jij toevallig waar je date van houdt? Daar wordt het plannen van een milf date een stuk makkelijker van!

Milf-Match.nl

Leuke dates plan je zo

Als het je eerste date is dan ben je waarschijnlijk nergens anders mee bezig. In je hoofd dan, want van echt plannen is misschien nog niks gekomen. Toch beginnen leuke dates bij het plannen. Zo voorkom je namelijk dat je ergens afspreekt met je date en jullie vervolgens van “en nu” blikken uitwisselen.

Plan je date en plan ook er omheen. Wat trek je aan bijvoorbeeld en hoe ga je heen? Als je met de auto gaat kun je niet drinken, maar je moet je afvragen of je op een (eerste) date wel wil drinken. Het is waarschijnlijk beter om je hoofd erbij te houden.

Leuke dates kunnen overal zijn, het ligt er maar net aan wat jullie leuk vinden. Probeer wel om het altijd net een beetje anders dan anderen te doen. Zo maak je gelijk een goede indruk. Denk aan een dansles in plaats van een avondje uit, of aan een kookles in plaats van een restaurant date bijvoorbeeld.

Hoe plan ik een leuke date?

Weet je wat je date leuk vindt? Dan is het plannen van een leuke dat zo gebeurd. Als het de eerste date is dan is de kans groot dat je elkaar nog niet zo goed kent. Als jullie contact met elkaar hebben, bijvoorbeeld via Whatsapp, dan zou je eens een paar vragen stellen om erachter te komen wat je date leuk vindt.

Weet je het niet of wil je gewoon eens iets anders? Denk dan eens aan bezoekjes als een kinderboerderij of een dierentuin, een specifiek (tijdelijk) museum of tentoonstelling, een workshop of een picknick met een wandeling erbij. Om het extra leuk te maken, kun je elkaar uitdagen om bijvoorbeeld de mooiste foto van de date te maken.