Een ondeugende date, wat kun je doen?

Iedereen houdt wel van een date. Of je nu voor het eerst op date gaat of dat je al twintig jaar getrouwd bent. Een date blijft leuk, je hebt even alleen aandacht voor elkaar en gaat vaak iets leuks doen zoals uit eten of naar de bioscoop.

Naast romantisch dating is ondeugend dating ook erg leuk! Net even anders dan anders, maar ook even helemaal alleen de aandacht voor elkaar. Alleen dan op een ondeugende manier. Wat kun je doen om een ondeugende date te plannen? Je leest er hieronder meer over.

Ondeugend dating, waar begin ik?

Zoek je een ondeugende date dan kun je beginnen met een van de datingsites die hiervoor bedoeld zijn. Het is makkelijker om bijvoorbeeld een seksdate te scoren als je dit doet op een plek waar mensen hetzelfde zoeken. Natuurlijk kun je ook ondeugend daten met iemand die je al kent!

Zoals bij elke date is het belangrijk om je date goed te plannen. Ondeugend dating is in dit opzicht niet anders. Bij een ondeugende date komt echter wel iets meer kijken.

Kennen jullie elkaar al? In dat geval is het makkelijk om onderling wensen en eventuele grenzen aan te geven. Wees hier duidelijk over zodat er geen vervelende misverstanden over ontstaan tijdens jullie date.

Ga je ondeugend daten met iemand die je nog niet zo goed kent? Iemand die je misschien online hebt leren kennen? Besteed er dan een beetje extra aandacht aan om het te hebben over jullie verwachtingen voor de date.

Een ondeugende date plannen en voorbereiden

Alle dates vereisen een beetje planning en voorbereiding om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Waar spreken jullie af, wat gaan jullie doen en heb je hier nog iets voor nodig?

Heb je een ondeugende date gepland waarin je van plan bent om iets meer te doen dan een kopje koffie drinken, bereid je hier dan op voor zodat je altijd aan jullie beide veiligheid kan denken.

Wil je een ondeugende date plannen maar heb je geen idee wat je kunt doen? Je hoeft het niet te moeilijk te maken. Een ondeugende date voor jou en je partner kan al zo simpel zijn als een erotisch spelletje spelen thuis, terwijl er een spannende film op staat bijvoorbeeld.

Ga je met een nog onbekend iemand daten? Bespreek dan samen de plannen zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens jullie date.